Share:

Baden Powell College, VIC

Public Primary School

Vote Entries Baden Powell College
1438 VOTES

About the space:

This space is used by students at our school, from Grade Prep to Year 9 everyday. It is currently covered in potholes, rocks and weeds.

Approximate size

89m x 109m

Why our nominated space should be chosen to be re-designed and developed:

Our space should be nominated because it will provide our multicultural community of over 1000 students a safe, green, fun and beautiful space to spend their recess and lunch breaks.

How our organisation would benefit from and use the re-designed and developed space

Our students could safely play sports, run around, relax and have shady spaces to enjoy. Sport classes can now take place on our field and the community could come and share the space on the weekends.

Share this entry:

Partnered with

Oculus's work is founded on the belief that people and their interactions form the core of great public space. Our focus is on the everyday routine of daily life rather than on spectacle, style and event. We work to create designs that connect people to one another and to the larger environment - a dialogue between the individual and the collective that is physical, sensorial, phenomenal, and at times indescribable. 

See the designs below. If you would like to pledge supporting materials or time to the development of this school's park please email Shahana McKenzie at shahana.mckenzie@aila.org.au

© 2015 HORTICULTURE INNOVATION AUSTRALIA